Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"J.C. Briand"'
Autor:
Celine Pye, I. Martinez-de-Maranon, Colin Crews, E. Kleinstueck, Robert Sevenich, F. Bark, J.C. Briand, Dietrich Knorr, Jaromir Hradecky, Kai Reineke, María Lavilla
Publikováno v:
Food Control
To this day there is no implementation of the high pressure thermal sterilization (HPTS) in the food industry. HPTS could result in better food quality, lower thermal load applied to the product and less unwanted food processing contaminants (FPCs) s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.