Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"J.C. Autran"'
Publikováno v:
Cereal Chemistry
Cereal Chemistry, American Association of Cereal Chemists, 2002, 79 (5), pp.726-731. ⟨10.1094/CCHEM.2002.79.5.726⟩
Cereal Chemistry, American Association of Cereal Chemists, 2002, 79 (5), pp.726-731. ⟨10.1094/CCHEM.2002.79.5.726⟩
Durum wheat bran was exposed to UV radiation up to 48 hr and the changes in ferulic acid (FA) content in the peripheral part s of grain were measured. The treatment resulted in a 25% decrease in FA monomer and a 44% decrease in dehydrodiferulic acid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58b90881b8d9785785432ba648ad78d4
https://hal.inrae.fr/hal-02676394
https://hal.inrae.fr/hal-02676394
Publikováno v:
Journal of Cereal Science
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2002, pp.199-208. ⟨10.1006/jcrs.2002.0464⟩
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2002, pp.199-208. ⟨10.1006/jcrs.2002.0464⟩
The three major botanical components (starchy endosperm, aleurone layer and pericarp) of eight durum wheat samples exhibited significantly different compositions and concentrations in phenolic acids. The starchy endosperm, the aleurone layer and the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f99fd783a5c536f0362982efb0e9a82f
https://hal.inrae.fr/hal-02676390
https://hal.inrae.fr/hal-02676390
Autor:
G. Galterio, J.C. Autran
Publikováno v:
Journal of Cereal Science
Journal of Cereal Science, Elsevier, 1989, 9 (3), pp.179-194
Journal of Cereal Science, Elsevier, 1989, 9 (3), pp.179-194
Ninety-five durum wheat genotypes were analysed in terms of the electrophoretic compositions of their gliadin proteins (PAGE) and total reduced proteins (SDS-PAGE): the proportions of each component were determined by densitometric scanning of the st
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.