Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"J.C. Anuonye"'
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 104:19-31
The research work was conducted to develop an automated grain drinks processing machine capable of integrating several operations (blending of soaked grains, mixing the slurry, extracting the aqueous liquid and discharging of the paste out of the mac
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 30, No 1 (2012)
Proximate composition, amino acid profile, trace minerals, functional properties and organoleptic evaluation of blends of unripe banana and pigeon pea flours were studied. The proximate composition of the blends showed that addition of pigeon pea sig
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 30, No 1 (2012)
Blends of ‘acha’ and soybean flours with moisture contents of between 15 and 35% were extruded in a single screw extruder. A response surface design (central composite nearly orthogonal) was used in the investigation with four independent variabl
Publikováno v:
American Journal of Food Technology. 2:502-511
Publikováno v:
American Journal of Food Technology. 2:354-365
Publikováno v:
Global Journal of Pure and Applied Sciences; Vol 13, No 2 (2007); 165-174
No Abstract.Global Journal of Pure and Applied Sciences Vol. 13 (2) 2007: pp. 165-174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.