Zobrazeno 1 - 10
of 1 047
pro vyhledávání: '"J.B. Williams"'
Autor:
A.J. Pham, J.B. Williams, N. Dhowlaghar, S. Kin, Saxon M. Perez, Wes Schilling, Yan Campbell, Youling L. Xiong
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 2, Iss 1 (2018)
The quality attributes of whole hog fresh pork sausages (28% fat) formulated with combinations of rosemary extract (R: 1500, 2000, 2500 ppm), green tea extract (G: 100, 200, 300 ppm), and synthetic antioxidants (approximately 0.02% BHA, BHT, and prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fd9788642864250851711b078c59cc8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.B. Williams, L. Craig
Publikováno v:
The Journal of Heart and Lung Transplantation. 42:S471-S472
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 143:S26