Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"J.B. Rousseau"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.D. Eaton, E. Teichman, M.E. Morgan, Martha W. Dicks, J.B. Rousseau, R.E. Johnson, Patricia MacLeod
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 39:1064-1069
Summary Twenty cows, five Guernseys and 15 Holsteins, were selected for producing milk which exhibited oxidized flavor 72 hours after the addition of 5 p.p.m. Cu ++ . After a 1-week standardizing period, the cows were fed one of five levels of DPPD,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.