Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"J.B. Faria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.B. Faria
Publikováno v:
IEEE Transactions on Instrumentation and Measurement. 47:742-747
An optical displacement sensor using bifurcated fiber bundle technology is investigated here from a theoretical perspective. A purely geometrical approach and an electromagnetic Gaussian beam approach are developed for determining the transfer functi
Autor:
J.R. Piggott, W.L.P. Bredie, P. Møller, E. Chambers, D. McGrew, M.G. O’Sullivan, E. Monteleone, B. Plutowska, W. Wardencki, D.K. Parker, A.C. Silva Ferreira, A.G.J. Tredoux, S. Furukawa, R.S. Jackson, I. Zabetakis, L. Lurton, G. Ferrari, G. Snakkers, M. Riu Aumatell, L. Louw, M.G. Lambrechts, C. Da Porto, Y. Xu, K. Ji, C. Bordeu, E. Agosín, G. Casaubon, J.B. Faria, S. Villanueva-Rodriguez, H. Escalona-Buendia, F.R. Jack, L. Ettinger Lieberman, D.I. Moskowitz, H.R. Moskowitz, H.J.H. MacFie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::743c5f4fa5006026d2a6d55f309ab8a2
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
Autor:
J.B. Faria
The production of cachaca, a distilled spirit made directly from sugar cane juice and rum obtained by fermenting molasses, a by-product of the sugar industry, are comparatively presented. The main differences, from raw material to fermentation, disti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bba8478d231be7f16905f2ea425ac4cd
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.348
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.348