Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"J.A.Z. Leedle"'
Autor:
L. Kung, J.A.Z. Leedle, H.E. Swain, A.C. Sheperd, Aideen O. Hession, R.S. Tung, E.M. Kreck, M.A. Cohen
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 80:2045-2051
Live yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) grew best on malt extract agar and required incubation under aerobic conditions to maximize the number of viable cells. In sterile, anaerobic ruminal fluid that had been supplemented with malt extract, ye
Direct-fed microbial supplementation on the performance of dairy cattle during the transition period
Publikováno v:
Journal of dairy science. 86(1)
The influence of a direct-fed microbial (DFM) on the prepartum period and the effects on production performance during the postpartum period was investigated using 64 multiparous Holstein cows. Two close-up dry cow diets were fed to two groups of 32
Publikováno v:
Journal of dairy science. 85(2)
To evaluate the effect of direct-fed microbial (DFM) concentration on diurnal rumen pH profiles and in situ digestibilities, nine ruminally cannulated cows in early lactation were fed treatments consisting of DFM ( Enterococcus faecium, Lactobacillus
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 94:1640
In several locations in the paper, the direct-fed microbial supplement was incorrectly described with respect to the number of viable yeast cells: in the abstract (page 331), in the second paragraph of Materials and Methods (page 331–332), and in t
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 62:789-803
In a diurnal study, feedstuff and digesta polysaccharides, ruminal bacterial carbohydrate-fermenting groups, and selected ruminal fluid characteristics (ruminal pH, ammonia and volatile fatty acids) were measured in ruminal-cannulated Holstein steers
Publikováno v:
Journal of animal science. 67(6)
Factors affecting in vitro ruminal bacterial VFA production were examined. Treatments consisted of high and low initial pH (6.7, 5.7), osmolality (600, 400 mOsm) and concentrations of acetic (40, 0 mM) and propionic acids (20, 0 mM). Response variabl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.