Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"J.A. Suárez-Lepe"'
Autor:
Giuseppe Arfelli, Maria Balcerek, M.A. Bañuelos, Ángel Benito, Santiago Benito, Monica Butnariu, Alina Butu, Fernando Calderón, F. Castillo-Reyes, M. Cruz-Requena, Alejandro Cuevas, Iñigo Cuiñas, Tom De Paepe, Gargi Dey, Paola Di Gianvito, Isabel Expósito, A.C. Flores-Gallegos, Giovanna Giovinazzo, Francesco Grieco, J.N. Gurrola-Reyes, Fumiyuki Kobayashi, Thomas Kuballa, Dirk W. Lachenmeier, I. Loira, José C. Marques, S. Martínez, A. Morata, Ninoslav Nikićević, Miomir Nikšić, M. Nuñez-Guerrero, Sachiko Odake, Alex O. Okaru, F. Palomero, A. Paredes-Ortíz, Adanely Paredes-Ortíz, Vanda Pereira, Ana C. Pereira, Katarzyna Pielech-Przybylska, Jürgen Rehm, R. Rodriguez-Herrera, null Rutiaga-Quiñones, Srijita Sireswar, Katharina Sommerfeld, Oscar N. Soto, J.A. Suárez-Lepe, Giovanna Suzzi, Rosanna Tofalo, Leonardo Sepulveda Torre, C. Vaquero, Sonja Veljović, Jo Verhaevert, Stephan G. Walch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f76786eac423958e42f57e8e31c606fb
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-815269-0.09992-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-815269-0.09992-x
Autor:
Ricardo Vejarano, J.A. Suárez Lepe, S. Chenli, Iris Loira, Antonio Morata, Felipe Palomero, Carmen López, Bañuelos
Publikováno v:
42nd World Congress of Vine and Wine. Book of Abstracts | 42nd World Congress of Vine and Wine | 15/07/2019-19/07/2019 | Ginebra, Suiza
Archivo Digital UPM
instname
Universidad Privada del Norte
Repositorio Institucional-UPN
UPN-Institucional
instacron:UPN
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02034 (2019)
Archivo Digital UPM
instname
Universidad Privada del Norte
Repositorio Institucional-UPN
UPN-Institucional
instacron:UPN
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02034 (2019)
One of the problems related to the increase in average temperatures in the wine-growing regions is the lower accumulation of organic acids in the berries. Wine freshness depends to a great extent on its acidity. In this study, the effectiveness of fu
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 55:912-919
In an attempt to increase the acidity of wine by biological means, malate-producing yeasts were selected from a collection of 282 strains isolated in different parts of Spain. Only 4% of these strains (all of which belonged to Saccharomyces cerevisia
Publikováno v:
Food Chemistry. 94:262-270
This study was designed to investigate the formation of ethyl carbamate during the fermentation of musts of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo and Cabernet Sauvignon by selected yeasts in different conditions of temperature and pH. Secondary malolacti
Publikováno v:
Food Chemistry. 88:329-336
The ethyl carbamate concentrations of four typical appelation controlee Spanish red wines (Rioja, Ribera del Duero, Valdepenas and Vinos de Madrid) were studied, and correlations sought with the alcoholic, volatile, acid and mineral concentrations. D
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.