Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"J.A. Stutts"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 67:2554-2559
To evaluate utilization of processed whole soybeans by calves, in the first trial raw soybeans and soybeans processed at 138°C without tempering or 138°C with tempering, or at 171°C were evaluated in a nitrogen balance trial of four male Holstein
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 71:3323-3333
Whole cottonseed extruded at temperatures (°C) and rates (kg/h) of 131, 314; 135, 182; 146, 195; and 156, 286 was evaluated by protein solubility, in vitro ammonia concentration, and in situ disappearance techniques. These techniques were used to es
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :19-21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.