Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"J.A. Sadik"'
Autor:
Sofonyas M. Anberbir, Neela Satheesh, Agimassie A. Abera, Messenbet G. Kassa, Mefin W. Tenagashaw, Degnet Teferi Asres, Abebaw Teshome Tiruneh, Takele Ayanaw Habtu, J.A. Sadik, Tadele Andargie Wudineh, Tadesse Fenta Yehuala
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100390- (2024)
Injera, bread, and other baked Ethiopian foods are typically made from a single cereal grain, which is insufficient to meet the nutritional requirements of all age groups. Enrichment of cereal with easily affordable cereals and pseudocereals that hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/313d912405644b9a925d0fb46f89aa33
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 5, pp. 853-869.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-07-2019-0219
Publikováno v:
In Scientific African March 2020 7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.