Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J.A. Méndez-Albores"'
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 94:211-215
To determine whether pozol, a nixtamalized maize-based food was contaminated with aflatoxins, samples of non-fermented pozol were collected during the period November 2002 to April 2003 from local markets at Comitan in Chiapas, Mexico. The samples we
Autor:
J.A. Méndez-Albores, Ernesto Moreno-Martínez, M.G.F. Loarca-Piña, G. Arámbula-Villa, J González-Hernández, E Castaño-Tostado
Publikováno v:
Journal of Stored Products Research. 40:87-94
The fate of aflatoxin B 1 and B 2 was studied during maize nixtamalization by two tortilla-making processes. High-quality maize seed (AS-900) was used, as well as a toxigenic strain of Aspergillus flavus . The grain moisture content was adjusted to 1
Autor:
J.A. Méndez-Albores, O.R.E. Preciado, Ernesto Moreno-Martínez, B.M.E. Vázquez, V.G. Arámbula, E.M. Mendoza
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:1878-1881
We evaluate the effect of high moisture content (MC) stored maize grain on tortilla quality and on the growth of toxigenic fungi. Maize with a MC of 18% was stored for 10, 15, and 20 d at 28 °C. The control seed was stored 20 d with a MC of 10.7% at
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.