Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"J.A. Custodio-Mendoza"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inês M. Valente, P.J. Almeida, José A. Rodrigues, M.A. Lage, J.A. Custodio-Mendoza, Antonia M. Carro, Rosa A. Lorenzo
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 1548:19-26
A fast and effective method using a modified QuEChERS (Quick, Easy, Cheap, Effective, Rugged and Safe) approach which includes partitioned liquid-liquid extraction (PLLE) and dispersive solid phase extraction (dSPE) clean-up step for the determinatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Herrero, Inês M. Valente, Antonia M. Carro, Rosa A. Lorenzo, José A. Rodrigues, María Asunción Lage-Yusty, J.A. Custodio-Mendoza
Publikováno v:
Repositorio Institucional de la Universidad de Burgos (RIUBU)
instname
instname
During the industrial refining process of edible oils and the manufacture of oil-based foodstuff, contaminants such as 3-monochloropropanediol (3-MCPD) fatty acid diesters can be produced. One hundred samples of different edible oils and related fatt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d5999e3bc09e4efd545a7c7ac639f20e
http://hdl.handle.net/10259/4858
http://hdl.handle.net/10259/4858
Autor:
J.A. Custodio-Mendoza, Rui Miguel Ramos, Inês M. Valente, Rosa A. Lorenzo, José A. Rodrigues, Antonia M. Carro
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 82:103254
Lipid peroxidation produces many primary and secondary oxidation products such as malondialdehyde (MDA) which have been widely used in the evaluation of oxidative status in various food and biological samples. The presence of MDA in oil samples, not