Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"J.-P. Vaillancourt"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Preventive veterinary medicine. 201
The Southwest of France raises different species of poultry. These production activities present structural vulnerabilities to severe infectious diseases such as highly pathogenic avian influenza. Indeed, many farms have free-range flocks, multi-age
Publikováno v:
Avian Diseases. 47:396-405
In a previous study, turkey coronavirus (TCV) and enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) were shown to synergistically interact in young turkeys coinfected with these agents. In that study, inapparent or mild disease was observed in turkeys inocula
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Avian Diseases. 46:360-369
Enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) previously were identified in poult enteritis-mortality syndrome (PEMS)-affected turkeys and associated as a cause of this disease. In the present study, the prevalence of EPEC in PEMS-affected turkeys was exa
Autor:
S. W. Martin, B. Hunter, R. Irwin, C. A. Muckle, J. G. Mallia, J. P. Vaillancourt, Scott A. McEwen
Publikováno v:
Poultry Science. 79:1194-1199
Canadian Food Inspection Agency (CFIA) has adopted the term cyanosis to describe a category of condemnation for poultry that is dark but has no other condemnable lesions. Two case-control studies (n = 30 pairs; n = 65 pairs) of 18-wk-old tom turkeys
Publikováno v:
Revue Scientifique et Technique de l'OIE. 19:565-588
Poult enteritis complex (PEC) is a general term that encompasses the infectious intestinal diseases of young turkeys. Some diseases, such as coronaviral enteritis and stunting syndrome, are relatively well characterised, while others, such as transmi
Publikováno v:
Poultry Science. 79:908-912
A case-control study (n = 68) of roaster chickens condemned for cyanosis was conducted. Color (CIE L*a*b*) and pH were measured at slaughter, and after 24 h aging on ice, at four predetermined sites of the Pectoralis major. Cyanotic carcasses (dark)
Publikováno v:
Poultry Science. 79:831-837
Cyanosis is a category of condemnation for poultry, as defined by Agriculture and Agrifood Canada. A retrospective study to examine the seasonal patterns and trends for turkey cyanosis condemnation was conducted for the years 1987 to 1995 with the us