Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"J.-L. Le Quéré"'
Autor:
N. Kornbausch, A. Buettner, H. M. Loos, R. Reynaud, J. L. Le Quéré, F. Neiers, T. Thomas‐Danguin, JM. Heydel, S. Hackenberg, M. Steinke
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. M. Loos, J. L. Le Quéré, N. Kornbausch, Thierry Thomas-Danguin, S. Hackenberg, Jean-Marie Heydel, R. Reynaud, Fabrice Neiers, M. Steinke, Andrea Buettner
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 75
Autor:
J.-L. Le Quéré, S. Buchin
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::71dd6e30889bb767a2f2575bc5185209
https://hal.inrae.fr/hal-03726649
https://hal.inrae.fr/hal-03726649
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49:5916-5922
Retention of six aroma compounds has been studied after dehydration of ternary mixtures of aroma water and beta-cyclodextrin. A maximal retention of a mole of aroma per mole of beta-cyclodextrin has been observed for five of the aroma compounds, wher
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antoine J-L, Le Quéré, William J, Deakin, Christel, Schmeisser, Russell W, Carlson, Wolfgang R, Streit, William J, Broughton, L Scott, Forsberg
Publikováno v:
The Journal of biological chemistry. 281(39)
Many early molecular events in symbiotic infection have been documented, although factors enabling Rhizobium to progress within the plant-derived infection thread and ultimately survive within the intracellular symbiosome compartment as mature nitrog
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841239050
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f94bbecc369da71857643873c34a0a96
https://doi.org/10.1021/bk-2005-0905.ch016
https://doi.org/10.1021/bk-2005-0905.ch016
Autor:
J.-L. Le Quéré
Publikováno v:
Cheese : chemistry, physics and microbiology-1 : general aspects
Cheese : chemistry, physics and microbiology-1 : general aspects, Elsevier, 2004, 0-12-263652-X
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology ISBN: 9780122636523
Cheese : chemistry, physics and microbiology-1 : general aspects, Elsevier, 2004, 0-12-263652-X
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology ISBN: 9780122636523
This chapter discusses instrumental techniques to analyze cheese flavor. It focuses on recent advances made to study and identify the taste-active components present in the water-soluble fraction of cheese. A general procedure for the preparation of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ed93702b438736528fc87d561e9287bb
https://hal.inrae.fr/hal-02828522
https://hal.inrae.fr/hal-02828522