Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"J.-C. Sigoillot"'
Autor:
C. Laugero, J.-C. Sigoillot, S. Moukha, P. Frasse, M.-N. Bellon-Fontaine, P. Bonnarme, C. Mougin, M. Asther
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology. 44:717-723
Autor:
J-C Sigoillot, Laurence Lesage-Meessen, David Navarro, Michèle Asther, Michel Delattre, J-L Simon, Marc Labat, S Maunier, Jean Lorquin
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2001, 75, pp.501-507
HAL
Food Chemistry, Elsevier, 2001, 75, pp.501-507
HAL
Olive oil residues were tested for their composition in simple phenolic compounds as a function of the extraction system, i.e. the three- and two-phase centrifugation systems. Phenolic compound extraction with ethyl acetate was efficient and allowed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::734cb38a7ccea44be6cfe6b5871cad5a
https://hal.inrae.fr/hal-02682910
https://hal.inrae.fr/hal-02682910
Publikováno v:
Biotechnology and bioengineering. 65(4)
Manganese peroxidase (MnP) production was performed in a airlift bioreactor in which Phanerochaete chrysosporium I-1512, an MnP hypersecretory strain, was immobilized on a stainless steel mesh. Production was scaled up from a 2.5-L bench scale to a 1
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841235472
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::64bca91bd22d26367513380173e0be70
https://doi.org/10.1021/bk-1998-0687.ch010
https://doi.org/10.1021/bk-1998-0687.ch010
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Woltz, N. Sadaka, Nicole Poinsot-Balaguer, J. C. Sigoillot, L. Racon, Robert Matheron, G. Gil, J. Le Petit
Publikováno v:
Canadian Journal of Botany. 66:663-667
In evergreen oak leaves collected at a western Mediterranean site (Var, France), the amounts of both hydrolyzable and condensed tannins decrease through the depth of the leaf litter. The decrease in condensed tannins could be partly explained by the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.