Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"J. de Assis Cavalcante"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diffusion Foundations. 25:54-82
The foam-mat dryingprocessof egg white, developed in the food industry, promotes a porous product, brittle and easy to grind. The powderedegg white has a good rehydration properties, safer consumption and storage conditions than fresh product, keepin
Autor:
Nagel Alves Costa, J. de Assis Cavalcante, E. R. Mangueira, C. C. de Souza, Aline Rocha, A.G. Barbosa de Lima, A. K. F. de Abreu
Publikováno v:
Advanced Structured Materials ISBN: 9783030478551
The duck egg is an ideal product to increase human nutrition because it has a large amount of protein and vitamins. This chapter focuses on the foam-mat drying technique applied to duck egg white and yolk. The aim is to obtain powder of these materia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::519fc1b068a705c2f560908b0c30a837
https://doi.org/10.1007/978-3-030-47856-8_3
https://doi.org/10.1007/978-3-030-47856-8_3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmental Technology. 27:979-990
Industrial wastes containing synthetic organic compounds and heavy metals are among the most dangerous residues, whose growth has followed the increase in industrial activity. Heavy metals are readily assimilated into the food chain and therefore eas
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.