Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"J. Zuñiga-Díaz"'
Autor:
J. Zuñiga-Díaz, E. Reyes-Dorantes, A. Quinto-Hernandez, J. Porcayo-Calderon, J. G. Gonzalez-Rodriguez, L. Martinez-Gomez
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2018 (2018)
Rice bran is a by-product of great production worldwide and its use for the synthesis of biodiesel does not affect the food chain and therefore it is an excellent alternative for the production of biofuels with low carbon footprint. In this work, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cc00bfcc88e4a9c8c49fe00c8d70a63
Autor:
E. Reyes-Dorantes, J. Zuñiga-Díaz, A. Quinto-Hernandez, J. Porcayo-Calderon, J. G. Gonzalez-Rodriguez, L. Martinez-Gomez
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2017 (2017)
Due to its high oil content, this research proposes the use of an agroindustrial byproduct (rice bran) as a sustainable option for the synthesis of corrosion inhibitors. From the crude rice bran oil, the synthesis of fatty amide-type corrosion inhibi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d0ecb3c4155400aa2442d512cba36c5
Autor:
J. G. Gonzalez-Rodriguez, J. Porcayo-Calderon, A. Quinto-Hernandez, E. Reyes-Dorantes, J. Zuñiga-Díaz, Lorenzo Martínez-Gómez
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2017 (2017)
Due to its high oil content, this research proposes the use of an agroindustrial byproduct (rice bran) as a sustainable option for the synthesis of corrosion inhibitors. From the crude rice bran oil, the synthesis of fatty amide-type corrosion inhibi
Autor:
E. Reyes-Dorantes, Lorenzo Martínez-Gómez, J. Porcayo-Calderon, J. Zuñiga-Díaz, J. G. Gonzalez-Rodriguez, A. Quinto-Hernandez
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2017 (2017)
“Morelos rice” is a variety of rice with certificate of denomination of origin. It is a large grain of opaque appearance and extra large size that is grown exclusively in Morelos state (Mexico). Thus, the quality and characteristics of its rice b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Zúñiga-Diaz, E. Reyes-Dorantes, A. Quinto-Hernandez, J. Porcayo-Calderon, J. G. Gonzalez-Rodriguez, L. Martinez-Gomez
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2017 (2017)
“Morelos rice” is a variety of rice with certificate of denomination of origin. It is a large grain of opaque appearance and extra large size that is grown exclusively in Morelos state (Mexico). Thus, the quality and characteristics of its rice b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dce4e95d5124ffab3437eddc9fc290e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.