Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J. Y. Gaspard"'
Publikováno v:
IEEE Transactions on Power Electronics. 15:223-230
The induction heating appliances used for cooking generally include two or four inductors and in the most common solution, a converter is connected to each inductor. The main aim of this paper is to suggest a way of building a multi-load/single conve
Publikováno v:
IEEE Transactions on Industrial Electronics
IEEE Transactions on Industrial Electronics, Institute of Electrical and Electronics Engineers, 2007, 54 (1), pp.441-452. ⟨10.1109/TIE.2006.888797⟩
IEEE Transactions on Industrial Electronics, Institute of Electrical and Electronics Engineers, 2007, 54 (1), pp.441-452. ⟨10.1109/TIE.2006.888797⟩
International audience; The induction heating principle has been successfully introduced for about 20 years in domestic cooking appliances. The technical developments now concern the improvement of the current appliances and the introduction of new f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f40dfc71ae610a80d3e560fe3c3f9ada
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00327518
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00327518
Autor:
N, Burais, J Y, Gaspard
Publikováno v:
Archives des maladies du coeur et des vaisseaux.
The human body is more and more exposed to the electromagnetic phenomena generated by all domestic and professional electric appliances. This problem "EMF and health" is devoted to the possible effects known as "biological" and the possibilities of d
Publikováno v:
Electric and Magnetic Fields ISBN: 9781461358060
Induction heating is widely used in metallurgy. Its application in cooking systems is recent. Induction cooking presents more advantages than classical heating systems (resistance or gas): direct heating up of pans without thermal inertia, electronic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::829af9e5e2004d29619b710e40da353f
https://doi.org/10.1007/978-1-4615-1961-4_18
https://doi.org/10.1007/978-1-4615-1961-4_18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.