Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"J. Verkaik-Kloosterman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J Verkaik-Kloosterman
Het is in Nederland niet toegestaan om zink aan levensmiddelen toe te voegen. Dat is verboden omdat de hoeveelheid zink die mensen nodig hebben dicht bij de hoeveelheid ligt die als veilig maximum wordt gezien. De Europese Food and Safety Authority (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::86091987da48c8ab22378e09a33286d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition, 7, 69, 805-810
European Journal of Clinical Nutrition 69 (2015)
European Journal of Clinical Nutrition, 69, 805-810
European Journal of Clinical Nutrition
European Journal of Clinical Nutrition 69 (2015)
European Journal of Clinical Nutrition, 69, 805-810
European Journal of Clinical Nutrition
Background/objectives: Sodium intake in the Netherlands is substantially above the recommended intake of 2400 mg/day. This study aimed to estimate the effect of two sodium reduction strategies, that is, modification of the composition of industrially
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mark Roe, Christophe Matthys, S. Kettler, R. Berry, Szabolcs Péter, A.M. Stephen, Breige A. McNulty, J. Wollgast, J. Verkaik-Kloosterman, E. Casala, A. Baka
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 37:152-161
Voluntary food fortification is regulated at European level through Regulation (EC) No 1925/2006. To evaluate the impact of the Regulation on the European diet, Member States were asked to monitor dietary exposure to micronutrients through voluntaril
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.