Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"J. Velázquez-Varela"'
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Dielectric spectroscopy in microwave and radiofrequency region is an emerging control technique used to obtain information about the transformation of biological systems. In microwave region, the main interaction is produced with different food
Publikováno v:
Food Research International. 36:81-90
Mexican Manchego cheese-like products (MCLP) were prepared from skim milk incorporating canola oil and different blends of the emulsifiers: polyoxyethylene sorbitan monostearate (P), sorbitan monostearate (S) and glycerol monostearate (G). A control
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The manufacture of cheese is a complex process which involves several phases and biochemical transformations. All these variables have important influence over the performance, composition and quality of cheese. Therefore, the optimization of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::785a6ca18edd61e7d336e5fe78d8ecb6
https://hdl.handle.net/10251/81545
https://hdl.handle.net/10251/81545
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.