Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"J. Teodori"'
Publikováno v:
Injury. 51:2962-2965
One-Bone-Forearm (OBF) is a procedure in which the proximal stump of the ulna is fixed to the distal stump of the radius. Historically, the indications for OBF have been represented by forearm instability due to trauma, infection, tumor resection, an
Autor:
Auro Caraffa, Giuseppe Rinonapoli, J. Teodori, Paolo Ceccarini, Alfredo Ceccarini, P. Antinolfi
Publikováno v:
Foot and Ankle Surgery. 23:5
Autor:
Giuseppe Rinonapoli, Paolo Ceccarini, P. Antinolfi, Francesco Manfreda, Auro Caraffa, J. Teodori
Publikováno v:
Foot and Ankle Surgery. 23:39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
WIMJ Open, Vol 1, Iss 1, Pp 9-10 (2014)
Jehovah’s Witnesses are considered unusual patients because of their refusal to receive blood transfusions. Some practitioners do not consider the increased risk of death associated with refusal of blood transfusions as a sufficient deterrent. This
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arnoldo Flores-Hernández, J. Teodorico Araújo - Filho, Fernando Gomes da Silva, Sergio Ramírez-Ordoñez, Bernardo Murillo - Amador
Publikováno v:
Nova Scientia, Vol 9, Iss 18, Pp 149-166 (2017)
El objetivo fue determinar la composición química de las dietas y su efecto en la ganancia de peso vivo, consumo y rechazo de alimento. El estudio se realizó mediante un diseño completamente azar con tres repeticiones y como factor principal tres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38f16904dfcc43dbbca14c055ff7813f