Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"J. Sofos"'
Autor:
J Sofos
New research, outbreaks of foodborne disease and changes to legislation mean that food microbiology research is constantly evolving. Advances in microbial food safety: Volume 1 summarises the key trends in this area for the food industry.The book beg
Autor:
J Sofos
Research and legislation in food microbiology continue to evolve, and outbreaks of foodborne disease place further pressure on the industry to provide microbiologically safe products. This second volume in the series Advances in Microbial Food Safety
Publikováno v:
Journal of Rapid Methods and Automation in Microbiology. 11:297-311
This study evaluated two nonradioactive DNA probe procedures for the detection and enumeration of Vibrio parahaemolyticus in crabmeat by comparing counts obtained by direct plating and by most probable number (MPN) procedures. The nonradioactive prob
Autor:
J. Samelis, J. Sofos
Publikováno v:
Natural Antimicrobials for the Minimal Processing of Foods ISBN: 9780849317538
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79b29845884c74733c0c63a22b11bd9c
https://doi.org/10.1533/9781855737037.98
https://doi.org/10.1533/9781855737037.98
Autor:
J Sofos
Publikováno v:
Natural Food Antimicrobial Systems ISBN: 9780849320477
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::63ff5a5da3f63fedbac2f6deb89a7652
https://doi.org/10.1201/9781420039368.ch23
https://doi.org/10.1201/9781420039368.ch23
Autor:
J Sofos
The safety of fresh meat continues to be a major concern for consumers. As a result, there has been a wealth of research on identifying and controlling hazards at all stages in the supply chain. Improving the safety of fresh meat reviews this researc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.