Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"J. Sergio Marchini"'
Publikováno v:
Anemia, Vol 2011 (2011)
Anemia and iron deficiency should receive special attention considering their high prevalence and serious consequences. For prevention, globally it is recommended to increase dietary iron intake, iron fortification of industrialized foods, and medica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4418a008e827403b9d387f60b7e27474
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 56(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Sérgio Marchini, Margareth M.P. Rodrigues, Selma F.C. Cunha, M. Arlene Fausto, Helio Vannucchi, J.E. Dutra de Oliveira
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Vol 28, Iss 2, Pp 146-152 (1994)
As recomendações de ingestão protéica variam conforme o teor de proteína, da quantidade de aminoácidos essenciais oferecidas e da digestibilidade da dieta. Em geral as recomendações protéicas tomam por base um alimento considerado padrão co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fb6c06996684146b41bd44625adf7bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Sérgio Marchini, Margareth M.P. Rodrigues, Selma F.C. Cunha, M. Arlene Fausto, Helio Vannucchi, J.E. Dutra de Oliveira
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Vol 28, Iss 2, Pp 146-152
As recomendações de ingestão protéica variam conforme o teor de proteína, da quantidade de aminoácidos essenciais oferecidas e da digestibilidade da dieta. Em geral as recomendações protéicas tomam por base um alimento considerado padrão co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f56a81aea84242f1935a07d7fd7b3c06