Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"J. Schovankova"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 22:S163-S165
This investigation deals with the antifungal activity of naturally occurring phenolic compounds and the metabolism of plant phenolics during the cold storage. In the experiment the apple cultivars with different diseases resistance were analyzed in t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Schovánková, H. Opatová
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 38, Iss 3, Pp 87-95 (2011)
Apple cultivars (Malus domestica Borkh.) were inoculated with a significant apple fruit fungal pathogen, Monilinia fructigena Honey ex Whetzel. Defensive reactions, especially enzyme activity and production of phenolic compounds, were compared. Chang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa03f655d09b402cb0efba99f9549ed2
Autor:
J. Schovánková, H. Opatová
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 38, Iss 1, Pp 1-10 (2011)
The defensive reaction of apple cultivar Idared (Malus domestica Borkh.) was studied after inoculation with three different pathogens (Penicillium expansum, Monilinia fructigena, and Gloeosporium spp.). Changes in phenolic content and activity of phe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2a7ef4b20a34aa58c6519a3afcab106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 22, Iss Special Issue, Pp S163-S165 (2004)
This investigation deals with the antifungal activity of naturally occurring phenolic compounds and the metabolism of plant phenolics during the cold storage. In the experiment the apple cultivars with different diseases resistance were analyzed in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61dc9433a88a4927a1315cf4231efcf6
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 22, Iss Special Issue, Pp S325-S328 (2004)
The impacts of chemical treatment and modified atmosphere on enzymatic changes in minimally processed apples were evaluated. Slices of apple cultivars Golden Delicious and Red Delicious were packed in plastic bags with modified atmospheres: 85% N2, 5
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e041bb9ad1a14960bf8ce170a70e1be4