Zobrazeno 1 - 10
of 252
pro vyhledávání: '"J. Sáfár"'
Autor:
J. Safari, Z. Zarnegar
Publikováno v:
Journal of Nanostructures, Vol 3, Iss 2, Pp 191-197 (2013)
In this investigation, a facile and green sonochemical route has been developed for the synthesis of 2-Ketomethylquinolines by using 2-methylquinolines and several acyl chlorides in the presence of nanocrystalline MgAl2O4 as an efficient heterogeneou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f47146ac81f8451286d16f276688611e
Publikováno v:
Ocean Science, Vol 5, Iss 3, Pp 235-246 (2009)
Measurements of (p, ρ, T) properties of standard seawater with practical salinity S≈35, temperature T=(273.14 to 468.06) K and pressures, p, up to 140 MPa are reported with the reproducibility of the density measurements observed to be in the aver
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e29bf8ef75f457999446cbbb7bcd9e3
Publikováno v:
Molecules, Vol 7, Iss 2, Pp 135-139 (2002)
Condensations of anhydrides and quinaldine derivatives are accelerated by microwave irradiation under solvent free conditions in the presence of silica gel as catalyst.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/545e6cb5ed4647ed942d929a715023be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 4, Pp 527-540 (2023)
Introduction Due to the importance of product appearance quality in product grading and the impact of factors such as area, uniformity, and various defects on the product quality, and also, the ability to recognize these features at a very low cost,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eca45a934b34bbe914c3ca779e9dba8
Publikováno v:
Iranian Journal of Applied Ecology, Vol 11, Iss 4, Pp 33-48 (2023)
In the current study, the environmental impacts of tomato paste production were investigated based on the total life cycle of tomato including cultivation, processing, packaging and transportation, using the Centrum voor Milieuwetenschappen Leiden Im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fce07d975673437aaefea9eaa549dab3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.