Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"J. Rydén"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 1, Pp 101521- (2022)
ABSTRACT: Transport crates for poultry can contribute to the spread of pathogens, with those of public health interest, for example, Campylobacter, being of particular importance. A strict cleaning procedure and use of an effective disinfection metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74860bb3fe35402faf17037b834f2001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Kautto, P. J. Rydén, A. Ivarsson, C. Olsson, F. Norström, L. Högberg, A. Carlsson, L. Hagfors, A. Hörnell
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 3 (2014)
A dietary survey was performed during a large screening study in Sweden among 13-year-old adolescents. The aim was to study how the intake of food groups was affected by a screening-detected diagnosis of coeliac disease (CD) and its gluten-free (GF)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48f63ecd5a9047148e0745a449a76e09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Caring Sciences. 25:583-590
Background: Changing to healthier dietary habits is quite difficult to implement and even more difficult to sustain. As the majority of people have some or all their meals with others, it is likely ...