Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"J. Ritzer"'
Autor:
J. Ritzer, T. Lühmann, C. Rode, M. Pein-Hackelbusch, I. Immohr, U. Schedler, T. Thiele, S. Stübinger, B. v. Rechenberg, J. Waser-Althaus, F. Schlottig, M. Merli, H. Dawe, M. Karpíšek, R. Wyrwa, M. Schnabelrauch, L. Meinel
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 8, Iss 1, Pp 1-8 (2017)
Early detection of gum inflammation caused by dental implants helps prevent tissue damage. Here, the authors present a peptide sensor that generates a bitter taste when cleaved by proteases present in peri-implant disease, embed it in a chewing gum,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7363f6d5b83d47719736cb18a71ea473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U. H. BRINKER, J. RITZER
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 12
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.