Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"J. Reymund"'
Autor:
S.W. Brown, M. O'Regan, L. Caussin, J. Reymund, C. Hebert, D. Weltin, J. Sabatié, C. Ledoux, K. Kamogawa, Denis Speck, Yves Lemoine, Remi Gloeckler, I. Ohsawa, S. Bernard
Publikováno v:
Journal of biotechnology. 20(1)
Strains of Escherichia coli were transformed with different plasmids bearing the gene clusters bioXWF and bioDAYB isolated from the Gram positive bacterium Bacillus sphaericus . These genes encode for the enzymes involved in the metabolic pathway whi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yi-jing Li1 yijingli@yahoo.com, Guang-peng Ma1, Gui-wei Li1, Xin-yuan Qiao1, Jun-wei Ge1, Li-jie Tang1, Min Liu1, Li-wei Liu2
Publikováno v:
Journal of Biomedicine & Biotechnology. 2010, p1-9. 9p. 2 Color Photographs, 1 Black and White Photograph, 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Shaw, N M, Lehner, B, Fuhrmann, M, Kulla, H G, Brass, J M, Birch, O M, Tinschert, A, Venetz, D, Venetz, V, Sanchez, J-C, Tonella, L, Hochstrasser, D F
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. May99, Vol. 22 Issue 6, p590. 10p.
Publikováno v:
Molecular Biology in Medicinal Chemistry; 2003, p123-152, 29p
The discovery of new and previously unknown organisms that cause foodborne illness makes it essential for scientists, regulators, and those in the food industry to reconsider their traditional approaches to food preservation. A single source referenc