Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"J. Reniers"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 65:1715-1721
Succinylated whey protein concentrate was used as an extender in meat patties and as a protein supplement in wieners. The extended meat patties had increased cooking yield, increased retention of fat and moisture, and decreased shrinkage as compared
Autor:
Sanford A. Miller, L. Hambraeus, D.M. Czajka, L.O. Boréus, Cl. Joris, A. Falorni, J. Szamborski, L. Martin, H. Laskowska, J.M. Craig, M. Giacanelli, J. Reniers, David K. Campbell, J.C. Larroche, L. Wranne, D.M. McMurphy, D.J. deSa, A. Cao, E. Haggai, S. de Virgiliis, Ann B. Browning
Publikováno v:
Neonatology. 13:I-IV
Publikováno v:
Journal of the Neurological Sciences. 10:349-367
The purpose of this study has been to present the results of the application of planimetry as a quantitative method for determination of muscle fibre cross-sectional area on clinical muscle biopsy material. The material consisted of 25 biopsies of wh
Publikováno v:
Acta Neuropathologica. 11:282-293
Type I fibers in m. gastrocnemius can be divided into a large group (67.5%) of medium sized fibers, a small group (7%) of reduced size and 22.8% fibers of enlarged size. Al-type I fibers contain rods but in variable proportion. Type II fibers are rar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.