Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"J. Polaina"'
Autor:
N. Qureshi, X. Lin, S. Liu, B. C. Saha, A. P. Mariano, J. Polaina, T. C. Ezeji, A. Friedl, I. S. Maddox, K. T. Klasson, B. S. Dien, V. Singh
Publikováno v:
Fermentation, Vol 6, Iss 2, p 58 (2020)
Worldwide, there are various feedstocks such as straws, corn stover, sugarcane bagasse, sweet sorghum bagasse (SSB), grasses, leaves, whey permeate, household organic waste, and food waste (FW) that can be converted to valuable biofuels such as butan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d869768302f443dfa9d0b0263d5f1455
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marie-Jose Vallier, Ziya Gunata, J. Polaina, A. Madarro, Claude L. Bayonove, Jean-Claude Sapis, V. Arnaudon
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology. 18:286-290
Two β-glucosidases, encoded by genes designated as bglA and bglB from Bacillus polymyxa , have been studied for the hydrolysis of monoterpenyl (linalool, α-terpineol, geraniol, nerol, and citronellol), benzyl, and 2-phenylethyl β- d -glucosides.
Publikováno v:
Yeast (Chichester, England). 15(13)
A recombinant strain of baker's yeast has been constructed which can assimilate lactose efficiently. This strain has been designed to allow its propagation in whey, the byproduct resulting from cheese-making. The ability to metabolize lactose is conf
Autor:
J, Sanz-Aparicio, J A, Hermoso, M, Martínez-Ripoll, B, González, C, López-Camacho, J, Polaina
Publikováno v:
Proteins. 33(4)
The increasing development of the biotechnology industry demands the design of enzymes suitable to be used in conditions that often require broad resistance against adverse conditions. beta-glucosidase A from Bacillus polymyxa is an interesting model
Autor:
J. Marín, J. Polaina, M. Fernández-Lobato, M. A. Sainz-Polo, M. Alvaro, J. Sanz-Aparicio, A. Lafraya, Beatriz González
Publikováno v:
Acta Crystallographica Section A Foundations of Crystallography. 68:s143-s143
Autor:
M. A. Sainz-Polo, Beatriz González, M. Alvaro, M. Fernández-Lobato, A. Lafraya, J. Sanz-Aparicio, J. Marín, J. Polaina
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
1 pag. -- XXII Congress and General Assembly of the International Union of Crystallography Madrid, Spain 22- 30 August 2011