Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"J. Piloni-Martini"'
Autor:
J. Hernandez Miranda, A. Quintero Lira, S. Soto Simental, J.A. Rodriguez Avila, J. Piloni Martini, N. Guemes Vera
Publikováno v:
Food Research. 5:63-71
The hydration process is critical in soccer players. The hydrating capacity, energy recovery, and electrolyte excretion in urine were determined by the use of a whey beverage as a hydration medium for high-performance athletes compared to the effects
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. González-Cruz, J. Piloni-Martini, S. Soto-Simental, N. Güemes-Vera, A. Bernardino-Nicanor, A. Quintero-Lir, D.J. Dimas-López
Publikováno v:
Boletín de Ciencias Agropecuarias del ICAP. 5
La Oxalis tuberosa es un cultivo andino que fue introducido en México por un intercambio intercultural, es un tubérculo rico en carbohidratos, calcio y hierro, también posee antioxidantes en la cáscara y la pulpa, lo que lo hace ideal para reduci
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Quintero Lira, Norma Güemes-Vera, Ma. I. Reyes-Santamaria, M. G. Alvarado-Resendiz, J. Piloni Martini, S. Soto Simental
Publikováno v:
Advances in Microbiology. :969-977
The purpose of this study is to determine whether there are significant differences in the use of lactic acid bacteria isolated from pulque dough Lactobacillus plantarum and Lactobacillus paracasei ssp. paracasei alone and combined with baker’s yea
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 96:6777-6781
Cheese yield mainly depends on the amount and proportion of milk constituents; however, genetic variants of the proteins present in milk may also have an important effect. The objective of this research was to study the effect of the variants A and B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 132:324-330
With the main objective of test an inoculum of chitin-degrading rumen bacteria, 15 lambs with an average BW of 22.8 kg were allotted at random (5 per treatment) to diets containing: T1 = soybean meal, corn meal and corn stover (control treatment), T2