Zobrazeno 1 - 10
of 268
pro vyhledávání: '"J. Pavlík"'
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering, Vol 52, Iss 3, Pp 97-106 (2006)
The article deals with the simplification of the heat transfer model for food sterilisation in cans and jars. The one-parameter model was derived and identification procedures of its parameters were examined. It is shown that the concept of the first
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/739778aceaa14be19eacc435d03c2153
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 51, Iss 1, Pp 18-23 (2006)
The objective of the study was to quantify differences in the carcass composition of pig carcasses with different lean meat proportions. Totally 132 carcasses with lean meat proportions ranging from 45 to 65% were analysed. The average lean meat prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b43d08fc48e435cb2c69138dd7befb8
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 50, Iss 3, Pp 116-121 (2005)
Based on the results of dissections of 126 pig carcasses, the proportions of pork belly and its parts, i.e. belly with bones, belly without bones and tip of belly, were determined. In addition, proportions of lean meat, bones, intermuscular and subcu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f71e1ce1bb44bf191dbabf78a6b73e8
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 49, Iss 1, Pp 38-42 (2004)
The data on 964 pig carcasses were examined with the objective to determine the relationship between a high carcass lean meat content in currently used pig hybrids and deterioration of the quality traits important for further processing of meat. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6e52404c21a43d88f4f16f744eec5c8
Publikováno v:
Acta Polytechnica, Vol 45, Iss 1 (2005)
A comparison of the capacitance method and the microwave impulse method for the determination of moisture profiles in three typical porous building materials is presented in this paper. The basic principles of the measuring methods are given. The cal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5acab399e4f54c8ea8057a33f0b77eaa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.