Zobrazeno 1 - 10
of 1 008
pro vyhledávání: '"J. Pająk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Z. Śloderbach, J. Pająk
Publikováno v:
International Journal of Applied Mechanics and Engineering, Vol 18, Iss 1, Pp 235-248 (2013)
The paper presents an aproximate analytic method for determination of the stored energy of plastic deformation during cold bending of metal tubes at bending machines. Calculations were performed for outer points of the tube layers subjected to tensio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4d2c449dde54eeeb819860fc40b1e19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 26:354-358
Autor:
J. Pająk, Zdzisław Śloderbach
Publikováno v:
Continuum Mechanics and Thermodynamics. 30:221-232
The procedure of derivation of thermodynamic potential of free energy (Helmholtz free energy) for a thermo-elastic-plastic body is presented. This procedure concerns a special thermodynamic model of a thermo-elastic-plastic body with isotropic harden
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 222:227-235
The aim of the study was to determine the effect of sunflower products addition to lamb diets on lipid metabolism indices in blood plasma, carcass characteristics and longissimus dorsi muscle fatty acid (FA) composition. The experiment was performed