Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"J. Ouhrabková"'
Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
Autor:
D. Gabrovská, V. Fiedlerová, M. Holasová, E. Mašková, J. Ouhrabková, J. Rysová, R. Winterová, A. Michalová
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 22, Iss Special Issue, Pp S317-S320 (2004)
Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1, B2, niacin, pantothenic acid, B6, C, E and carotenoids), minerals and some trace elements (K, Ca, Mg, P, Zn, Fe, Cu and Mn) during germination of c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3049d2ea13944b3b8385018a483036b
Autor:
Marie Holasova, J. Ehrenbergerová, VaculováK, Ivana Laknerová, P. Martinek, J. Ouhrabková, Eva Maskova, Jana Rysová, V. Dvořáček, Vlasta Fiedlerova, R. Winterová
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 32:296-301
Laknerova I., Holasova M., Fiedlerova V., Rysova J., Vaculova K., Maskova E., Ehrenbergerova J., Winterova R., Ouhrabkova J., Dvořacek V., Martinek P . (2014): Utilisation of non-traditional forms of cereals in bakery production. Czech J. Food Sci.,
Autor:
E. Eichlerová, Jan Strohalm, Vlasta Fiedlerova, D. Gabrovská, V. Erban, Ivana Laknerová, R. Winterová, Jana Rysová, J. Ouhrabková, I. Němečková, Milan Houška, Marie Holasova
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 32:182-187
The goal of this work was to design mixed vegetable (vegetable-fruit) juices which are preserved by high pressure, have an increased content of bioactive substances, are made from locally available produce, and offer excellent nutrition and appealing
Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
Autor:
Vlasta Fiedlerova, D. Gabrovská, Eva Maskova, R. Winterová, Jana Rysová, A. Michalova, Marie Holasova, J. Ouhrabková
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 22:S317-S320
Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1, B2, niacin, pantothenic acid, B6, C, E and carotenoids), minerals and some trace elements (K, Ca, Mg, P, Zn, Fe, Cu and Mn) during germination of c
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 191:313-317
Autor:
Carbas, Bruna1,2 (AUTHOR) bruna.carbas@iniav.pt, Machado, Nelson1,3 (AUTHOR), Pathania, Shivani4 (AUTHOR), Brites, Carla2,5 (AUTHOR), Rosa, Eduardo AS1 (AUTHOR), Barros, Ana IRNA1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 1, p160-188. 29p. 1 Illustration, 1 Diagram, 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.