Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"J. Ottoson"'
Autor:
J. Ahlinder, A.-L. Svedberg, A. Nystedt, R. Dryselius, K. Jacobsson, M. Hägglund, B. Brindefalk, M. Forsman, J. Ottoson, K. Troell
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 26, Iss , Pp e00142- (2022)
Cryptosporidium is a protozoan parasite of global public health importance that causes gastroenteritis in a variety of vertebrate hosts, with many human outbreaks reported yearly, often from ingestion of contaminated water or food. Despite the major
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aea9a5552df84edea7ebb01b6028b18c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I, Bertrand, J F, Schijven, G, Sánchez, P, Wyn-Jones, J, Ottoson, T, Morin, M, Muscillo, M, Verani, A, Nasser, A M, de Roda Husman, M, Myrmel, J, Sellwood, N, Cook, C, Gantzer
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2012, 112 (6), pp.1059-1074. ⟨10.1111/j.1365-2672.2012.05267.x⟩
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2012, 112 (6), pp.1059-1074. ⟨10.1111/j.1365-2672.2012.05267.x⟩
International audience; Temperature is considered as the major factor determining virus inactivation in the environment. Food industries, therefore, widely apply temperature as virus inactivating parameter. This review encompasses an overview of vira
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::3c50a893e1c9919e78629c2e50881c5f
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-01803203
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-01803203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.