Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"J. Neugebauerová"'
Autor:
Jindřiška Vábková, J. Neugebauerová
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 60, Iss 1, Pp 167-172 (2012)
In this study there were evaluated total phenolic and flavonoid contents, and ferric reducing antioxidant power (FRAP) of 3 herbs species, that are commonly used in fresh stage (summer savory – Satureja hortensis L., marjoram – Majorana hortensis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d56c422a314141fd85692f287c0a738f
Autor:
J. Neugebauerová, K. Petříková
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 31, Iss 3, Pp 115-118 (2004)
Possibilities of herbicide applications to the self-heal (Prunella vulgaris L.) growth were tested in 1997-1998. Experiments showed that the application of pre-emergence herbicides in the Prunella vulgaris L. growth was efficient when 3 l/ha ofherbic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/362bcb178d134af8bdc653a600c73b97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Facultatis Pharmaceuticae Universitatis Comenianae, Vol 62, Iss s9, Pp 23-30 (2015)
Salvia L. is multipurpose aromatic plant, used in a wide range of industries, including pharmaceutical, cosmetics, food and above all, in ornamental gardening. The aim of this study is evaluation of essential oil content of ornamental Salvia L. speci
Publikováno v:
Acta Facultatis Pharmaceuticae Universitatis Comenianae, Vol 62, Iss s9, Pp 18-22 (2015)
In this study, total phenolic content (TPC) and rosmarinic acid (RA) of 37 samples sage (Salvia L.) of extracts were determined using spectrophotometric methods. The amount of total phenols was analysed with Folin-Ciocalteu reagents. Gallic acid was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jindřiška Vábková, J. Neugebauerová
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 60, Iss 1, Pp 167-172 (2012)
In this study there were evaluated total phenolic and flavonoid contents, and ferric reducing antioxidant power (FRAP) of 3 herbs species, that are commonly used in fresh stage (summer savory – Satureja hortensis L., marjoram – Majorana hortensis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.