Zobrazeno 1 - 10
of 399
pro vyhledávání: '"J. Musilová"'
Autor:
K. Hamouz, J. Lachman, K. Pazderů, K. Hejtmánková, J. Cimr, J. Musilová, V. Pivec, M. Orsák, A. Svobodová
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 59, Iss 10, Pp 465-471 (2013)
In precise field trials in the years 2010 and 2011 the effect of genotype and location in cultivars with yellow, white, purple or red flesh on the content of chlorogenic acid (CA) and in 2011 and 2012 the effect of organic cultivation were evaluated.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e880ae91b404a5f86611de07ea04af4
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 58, Iss 8, Pp 347-353 (2012)
Einkorn (Triticum monococcum L., subsp. monococcum), emmer (Triticum dicoccum Schuebl [Schrank], subsp. dicoccum) and spring wheat (Triticum aestivum L.) may be rich in hydrophilic antioxidants, therefore being a potential food source with high nutri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/413e4404316f45729e2b00a11493ef8d
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S192-S194 (2009)
The changes of vitamin C content in relation to Cd, Pb and Zn accumulation in 6 potatoes varieties: very early (Junior, Impala), early (Livera), middle early (Agria), medium-late (Asterix, Desirée) were surveyed in this work. The soil used in pot tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f04b0047b3a546b7a489ff5e5789c759
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S382-S385 (2009)
In this work the Cd, Cu and Zn accumulation in potatoes, their influence on starch, water-soluble (WSS) and water-insoluble saccharide (WIS) contents and content of heavy metals in various saccharide fractions of potatoes were determined. The fractio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca96f1524fc34b02ac1603c39fed28b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.