Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J. Mohd Azerulazree"'
Autor:
M.N. Mohd Naeem, M.N. Mohd Fairulnizal, M.K. Norhayati, A. Zaiton, A.H. Norliza, W.Z. Wan Syuriahti, J. Mohd Azerulazree, A.R. Aswir, S. Rusidah
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 16, Iss 1, Pp 89-96 (2017)
Fruit jams are preserved fruits and sugars normally canned or sealed for long-term storage. Jam making involves the disruption of the fruit tissue followed by heating with added water and sugar to activate its pectin before being put into containers.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/400bdc1885fd42e78cb91e97e6fdfec1
Autor:
M. K. Norhayati, M. N. Mohd Fairulnizal, A. Zaiton, W. Z. Wan Syuriahti, S. Rusidah, A. R. Aswir, J. L. Ang, M. N. Mohd. Naeem, M. Suraiami, J. Mohd. Azerulazree, B. Vimala
Publikováno v:
Sains Malaysiana. 44:581-591
Autor:
M. N. Mohd Fairulnizal, M. N. Mohd Naeem, A. R. Aswir, A. H. Norliza, A. Zaiton, W. Z. Wan Syuriahti, S. Rusidah, M. K. Norhayati, J. Mohd Azerulazree
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 16, Iss 1, Pp 89-96 (2017)
Fruit jams are preserved fruits and sugars normally canned or sealed for long-term storage. Jam making involves the disruption of the fruit tissue followed by heating with added water and sugar to activate its pectin before being put into containers.
Autor:
M., Suraiami, M. N., Mohd Fairulnizal, M. K., Norhayati, A., Zaiton, A. H., Norliza, W. Z., Wan Syuriahti, S., Rusidah, A. R., Aswir, M. N., Mohd Naeem, J., Mohd Azerulazree, B., Vimala, H., Husniza
Publikováno v:
Malaysian Journal of Nutrition; 2014, Vol. 20 Issue 3, p417-427, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.