Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"J. Marugg"'
Autor:
J. Marugg, H. Joosten
Microbiological food safety is achieved by strict adherence to Good Manufacturing Practices and implementation of adequate control measures in the production process to prevent the entry, survival, and/or growth of pathogens. The application of rapid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4939030d7f908287f5f8d8acec3f7e00
https://doi.org/10.1128/9781555817121.ch9
https://doi.org/10.1128/9781555817121.ch9
Autor:
Frans M. Rombouts, J. Marugg, A. Zicavo, R.R. Beumer, P.H. in 't Veld, G. Wörner, T. Kärkkäinen, T. Johansson, G.P. Eijhusen, A.E.I. de Jong, F.H.M. Warmerdam, M. Grand, E.J.F. Brouwer-Post
Publikováno v:
Journal of Microbiological Methods, 3, 54, 359-366
Journal of Microbiological Methods, 54(3), 359-366
Journal of Microbiological Methods 54 (2003) 3
Journal of Microbiological Methods, 54(3), 359-366
Journal of Microbiological Methods 54 (2003) 3
Many media have been developed to enumerate Clostridium perfringens from foods. In this study, six media [iron sulfite (IS) agar, tryptose sulfite cycloserine (TSC) agar, Shahidi Ferguson perfringens (SFP) agar, sulfite cycloserine azide (SCA), diffe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.