Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"J. M. Brillouet"'
Autor:
C. Dentraygues, G. Billerach, M. Grisoni, Cécile Marchal, C. Romieu, Roberto Bacilieri, H. Fulcrand, M. Reynders, M. Musayev, J. M. Brillouet, David Maghradze, P. Nick, J. Jiang
Publikováno v:
Proceeding of the XII International Conference on Grapevine Breeding and Genetics
Grape condensed tannins (proanthocyanidins) are phenolic substances of utmost importance in the sensory characteristics of wine. Not only does their final concentration affect the fermentation process, but their structure also greatly influences the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cba256fd1d06f7ec188ce1108197426b
http://agritrop.cirad.fr/600310/
http://agritrop.cirad.fr/600310/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.-M. Brillouet, Max Reynes, Claire Bouchut, Laetitia Michodjehoun-Mestres, Jean Marc Souquet, Hélène Fulcrand
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2009, 112 (4), pp.851-857. ⟨10.1016/j.foodchem.2008.06.056⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2009, 112 (4), pp.851-857. ⟨10.1016/j.foodchem.2008.06.056⟩
cited By 41; International audience; Monomeric phenols were extracted by acetone/water (60:40) from the skin and flesh of four cashew apple genotypes from Brazil and Bénin (West Africa), purified by absorption chromatography and subjected to HPLC-DA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ed8eeac223456745d801a770ac3e7a98
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01555882
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01555882
Autor:
Jean Marc Souquet, Max Reynes, Laetitia Michodjehoun-Mestres, J.-M. Brillouet, Hélène Fulcrand, Emmanuelle Meudec
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2009, 114 (3), pp.989-995. ⟨10.1016/j.foodchem.2008.10.052⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2009, 114 (3), pp.989-995. ⟨10.1016/j.foodchem.2008.10.052⟩
E-mail: brillouet@cirad.fr Publication Inra prise en compte dans l'analyse bibliométrique des publications scientifiques mondiales sur les Fruits, les Légumes et la Pomme de terre. Période 2000-2012. http://prodinra.inra.fr/record/256699; Internat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a75f117e7af648e96a7623d7f7b2930
https://hal.inrae.fr/hal-02664803
https://hal.inrae.fr/hal-02664803
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 48(7)
Ripe mango puree (Smith cultivar) was treated with fungal polysaccharidases containing pectinolytic, hemicellulolytic, and cellulolytic activities for 2 h at 50 degrees C. A loss of 30% of the cell wall material (CWM) was measured. CWM polysaccharide
Publikováno v:
OENO One, Vol 28, Iss 3, Pp 213-225 (1994)
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 1994, 28 (3), pp.213-225
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 1994, 28 (3), pp.213-225
La découverte récente de deux polysaccharides, une mannoprotéine de levure et un arabinogalactane- protéine (AGP) de raisin, présents en très faible quantité dans le vin et ayant un effet protecteur contre la dénaturation thermique des proté
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d5b12e020733432993e056a56f572732
https://hal.inrae.fr/hal-02700917
https://hal.inrae.fr/hal-02700917
Publikováno v:
Biotechnology and Bioengineering. 18:1821-1825
Publikováno v:
Biotechnology Letters. 10:415-420
The gel-forming polysaccharide of the sugary kefir grains (11.5% of dry matter) or one taken from aLactobacillus brevis culture were identified as dextrans with some 1)-Gp-(3 links in the main chain, with a ratio (branched/total units) of 0.19 and 0.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.