Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"J. Legako"'
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 3
ObjectivesAmong all eating quality attributes, tenderness is often described as the most important factor dictating the overall acceptance of cooked beef, as well as, future decision to repeat purchase. While many intrinsic and extrinsic factors impa
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:30-31
Autor:
C. Bendele, A. J. Garmyn, T. G. O’Quinn, J. Legako, J. C. Brooks, R. J. Polkinghorne, K. Spivey, M. F. Miller
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:4-4
Fatty Acid Profile of Nellore Bulls Supplemented With Different Fat Sources during Feedlot Finishing
Autor:
R. A. Rizzieri, C. F. Costa, G. F. Melo, L. R. Müller, A. Perdigão, M. Zanata, R. D. L. Pacheco, J. Legako, D. D. Millen, C. L. Martins, M. D. B. Arrigoni
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:113-113
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:91-91
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:73-73
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:87-87
Autor:
K. Gardner, J. Legako
Publikováno v:
Meat Science. 112:146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.