Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"J. L. Edme"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition. 65:934-940
The goal of the present study was to assess the influence of mealtime on postprandial lipemia. Thirteen healthy subject aged 19-32 y were given the same meal at night (0100) or during the day (1300) in random order: the meal contained 40% of estimate
Publikováno v:
Occupational and Environmental Medicine. 50:894-897
This study aimed to investigate the pulmonary effects of methylmethacrylate (MMA) in a group of occupationally exposed workers. In the exposed group 20% had chronic cough compared with 1% in controls. Spirometric values at the beginning of the worksh
Autor:
B. Hecquet, Johan Auwerx, C. Le Fur, Jean Dallongeville, Monique Romon, Jean-Charles Fruchart, P. Lebel, J. L. Edme
Publikováno v:
International journal of obesity and related metabolic disorders : journal of the International Association for the Study of Obesity. 22(8)
OBJECTIVE: To investigate whether acute feeding induces changes in circulating leptin levels in humans and whether these changes vary according to nycthemeral cycle. METHODS: First experiment. Eighteen male subjects were given a fatty meal at 08.00 h