Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"J. Létal"'
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 43, Iss 3, Pp 117-125 (2016)
Harvest-mature fruits of the pear cv. Zaosuli (Pyrus bretschneideri Rehd.) were stored at 1.0-1.5°C under two different experimental atmospheres. The controlled atmosphere (CA) had low oxygen (2.0%) and high CO2 (7%), while the regular atmosphere (R
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dcc02e19cce4330830849a3ced845d6
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 40, Iss 3, Pp 102-110 (2013)
Physico-chemical changes included a significant decrease in firmness during post-harvest ripening, whereas the levels of total soluble solids were found to be very similar. Ethylene as a parameter of ripening contributed to the resolution of cultivar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ed573c7425043bf9f52e2258d0acad3
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 39, Iss 4, Pp 172-180 (2012)
The aroma profiles of two sweet cherry cultivars Kordia and Vanda were investigated during storage at different oxygen and carbon dioxide levels and at a low temperature using solid phase microextraction gas chromatography combined with mass spectrom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7596cc323d3447a4b17db6d2ceb72608
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 84, Iss 1 (2012)
The fruits of six apricot cultivars were chemically analysed at two distinct stages of maturity, first when ready for picking by conventional commercial criteria, and again after another 6 days of maturation on the tree. Firmness, levels of soluble s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab5faac47cc4106b858f28ff2f23b30
Publikováno v:
Horticultural Science. 40:102-110
Physico-chemical changes included a significant decrease in firmness during post-harvest ripening, whereas the levels of total soluble solids were found to be very similar. Ethylene as a parameter of ripening contributed to the resolution of cultivar
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 36:719-727
Images obtained by magnetic resonance imaging (MRI) of the apple varieties Idared, Redspur and Topaz during ripening and storage were analysed by texture analysis (TA) to determine the correlation between TA parameters and firmness, soluble solids co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.