Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"J. Kschonsek"'
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaeswurm JAH; Department of Food Chemistry, Institute of Biochemistry and Technical Biochemistry, University of Stuttgart, 70569, Stuttgart, Germany.; Department of Chemistry, Institute of Food Chemistry, University of Hamburg, 20146, Hamburg, Germany., Sempio R; Department of Food, Nutrition and Environmental Sciences, Faculty of Agricultural and Food Sciences, University of Milan, Milan, 20122, Italy., Manca F; Department of Food, Nutrition and Environmental Sciences, Faculty of Agricultural and Food Sciences, University of Milan, Milan, 20122, Italy., Burandt MR; Department of Food Chemistry, Institute of Biochemistry and Technical Biochemistry, University of Stuttgart, 70569, Stuttgart, Germany., Buchweitz M; Department of Food Chemistry, Institute of Biochemistry and Technical Biochemistry, University of Stuttgart, 70569, Stuttgart, Germany.; Department of Chemistry, Institute of Food Chemistry, University of Hamburg, 20146, Hamburg, Germany.
Publikováno v:
Molecular nutrition & food research [Mol Nutr Food Res] 2023 Nov; Vol. 67 (22), pp. e2300055. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 19.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bravo de Luciano, Gerardo‐Miguel1 (AUTHOR) ingam.gbdl@gmail.com, Panecatl‐Bernal, Yesmin2 (AUTHOR), Soto‐Cruz, Blanca‐Susana1 (AUTHOR), Méndez‐Rojas, Miguel Ángel3 (AUTHOR), López‐Salazar, Primavera1 (AUTHOR), Alcántara‐Iniesta, Salvador1 (AUTHOR), Portillo, Melissa Chávez2 (AUTHOR), Romero‐López, Anabel4 (AUTHOR), Mejía‐Silva, Jesús‐Israel5 (AUTHOR), Alvarado, Joaquin1 (AUTHOR), Domínguez‐Jiménez, Miguel Ángel1 (AUTHOR)
Publikováno v:
ChemistrySelect. 11/18/2022, Vol. 7 Issue 43, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.