Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"J. Keramat"'
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 9, Iss 2 (34) تابستان, Pp 47-59 (2019)
Plants are valuable sources of different antioxidant and antimicrobial compounds. The composition and structure of the functional groups of essential oils and extracts play an important role in their antioxidant and antimicrobial activity. Prosopis f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e56ef6413e314bc2ab8ad21e8fc40f1a
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 4, Iss 4, Pp 103-108 (2017)
Background: Literature review shows that there are not sufficient data about polyphenolic compounds of peel of Iranian pomegranate. So, this work was mainlyundertaken to determine phenolic compounds and antioxidant activity of dried peel of Iranian p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54300f5c3910410cbd5b50cfafc44e3b
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 5, Iss 17, Pp 149-158 (2015)
To study the antioxidative activities and fruit quality of four bell pepper cultivars, a greenhouse experiment was conducted using a completely randomized design with 4 replications. The four bell pepper cultivars consisted of green ‘Traviata’, r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ff53e5bee1449b4b73e3b9b9e527e55
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 5, Iss 16, Pp 39-52 (2015)
Nowadays low-calorie products are increasingly becoming popular. One of the methods to produce low-calorie food is replacement of sugar (sucrose) with low-calorie sweeteners such as stevioside. This compound is isolated from the leaves of the Paragua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62877fc3f3b945bea602bfb5291535c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Crop production and processing. 9:205-215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.