Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"J. Kazan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patricia J. Kazan, Brian S. Baigrie
Publikováno v:
Society for Philosophy and Technology Quarterly Electronic Journal. 2:113-126
Health care in western industrialized nations is being increasingly swamped by biotechnology. The impact has been considerable. Specializations that were once at the periphery of health care (e.g., gerontology and gene replacement therapy) have been
Autor:
M. Agrapart, David R. Cox, Charles W. Richard, C. Yousry, John I. Bell, Yusuke Nakamura, Joseph D. Terwilliger, M. R. James, J. Kazan, K. Clark, G.M. Lathrop, Mihael H. Polymeropoulos, Jean Weissenbach, Takashi Imai, C. Dubay, Jean-Jacques Schott, Alain Vignal
Publikováno v:
Nature Genetics. 8:70-76
We present a high resolution radiation hybrid map of human chromosome 11 using 506 sequence tagged sites (STSs) scored on a panel of 86 radiation hybrids. The 506 STSs fall into 299 unique positions (average resolution of about 480 kilobases (kb)) th
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 88, Iss , Pp 104899- (2022)
The health-supporting effects of synbiotics have been studied for decades yet specific effects of mix of pre- and probiotics on the resident gut microbes and host health markers is not yet clear. We investigated whether a daily consumption of ferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efb5a35b5789435fa88052475cd0a353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.