Zobrazeno 1 - 10
of 561
pro vyhledávání: '"J. Janoušek"'
Autor:
J. JANOUŠEK, G. BASAŘOVÁ
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 48, Iss 4, Pp 82-87 (2002)
The article summarizes present findings in the scope of beer pasteurization with special emphasis on the risks of inaccuracies related with the use of the variable of "pasteurization unit" (PU). Beside the theoretical part concentrated on the process
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac76ab97cd174e9a88f28b8e5e61baa6
Autor:
J. JANOUŠEK, G. BASAŘOVÁ
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 47, Iss 10, Pp 280-285 (2001)
This information follows up withthe previous article (Kvasny Prum. 47, 2001, p. 202)and presents results of the influence upona wide spectrum of the physicochemical parameters of beer, given by the effect of the time of tunnel pasteurization realized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11e8b7897674ccda2c29fd4996ec640
Autor:
J. JANOUŠEK, G. BASAŘOVÁ
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 47, Iss 7, Pp 202-205 (2001)
The article introduces the first part of results of the study of the tunnel pasteurization effect on sensory stability of beer. The test of influence of the pasteurization temperature proved changes in a whole series of physically chemical parameters
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8fbb5cf91ae4a448bf76a59662a6b02
Autor:
G. BASAŘOVÁ, J. JANOUŠEK
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 46, Iss 11, Pp 314-318 (2000)
In the search report, all aspects of the importance of aminoacids in malting and brewing industry have been discussed. The course of changes of both composition and content of these substances from after-crop maturation till finished beer storage has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/935324d577ae44e083c7d563fecb3a41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Maia, M. Horta Jung, G. Carella, I. Milenković, J. Janoušek, M. Tomšovský, S. Mosca, L. Schena, A. Cravador, S. Moricca, T. Jung
Publikováno v:
Persoonia-Molecular Phylogeny and Evolution of Fungi, 48, 54-90
During an oomycete survey in December 2015, 10 previously unknown Halophytophthora taxa were isolated from marine and brackish water of tidal ponds and channels in saltmarshes, lagoon ecosystems and river estuaries at seven sites along the Algarve co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. J. Dorado, T. Corcobado, A. Brandano, Y. Abbas, F. Alcaide, J. Janoušek, T. Jung, B. Scanu, A. Solla
Publikováno v:
Plant Disease. 107:1246
Cork oak (Quercus suber L.) is an evergreen tree native to SW Europe and NW Africa. It covers 2·106 ha in the western Mediterranean basin, forms heterogeneous forest ecosystems and represents an important source of income derived from cork productio