Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"J. Jamroz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Houlahan, F.S. Schenkel, F. Miglior, J. Jamrozik, R.B. Stephansen, O. González-Recio, N. Charfeddine, D. Segelke, A.M. Butty, P. Stratz, M.J. VandeHaar, R.J. Tempelman, K. Weigel, H. White, F. Peñagaricano, J.E. Koltes, J.E.P. Santos, R.L. Baldwin, VI, C.F. Baes
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1523-1534 (2024)
ABSTRACT: Feed efficiency has become an increasingly important research topic in recent years. As feed costs rise and the environmental impacts of agriculture become more apparent, improving the efficiency with which dairy cows convert feed to milk i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceace4e1b7be4c618f7868a902959795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S.J. Ahmed, A. Kyriacou, Isaac Abrahams, Franciszek Krok, J. Jamroz, W. Wrobel, M. Malys, Joachim Maier
Publikováno v:
Solid State Ionics. 348:115284
The structural properties of Bi0.75Pr0.25O1.5 have been investigated by powder X-ray and neutron diffraction as a function of temperature up to around 800 °C. A layered rhombohedral structure is confirmed throughout the temperature range studied, wi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Włodarczyk-Stasiak, J. Jamroz
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 93:379-385
Extrudate structure produced from potato starch at various operational parameters was examined using low-temperature adsorption of nitrogen. Adsorption isotherms, capacity of the monolayer, and specific surface area were calculated based on the BET e