Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"J. Jamalian ."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 12, Iss 43, Pp 361-370 (2008)
Chitosan, a deacetylated derivative of chitin, is found in crustacean, arthropod, shell fish and shrimp shell as well as cell walls of some fungi . The objective of this research was to investigate the antimicrobial property of chitosan and possibili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96fc9f3eecd34c2584535d21938be8cf
Autor:
J. Jamalian, Z. Sheikhol-Eslami
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 8, Iss 1, Pp 183-193 (2004)
Bread, the main staple food of Iran, imparts a major portion of energy and protein to urban and rural diets. Due to the use of flour with high extraction rate and improper fermentation of the corresponding dough, traditional breads have a rather high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eb544c66b234f22bb750c7cbeafc16c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 4:27-31
In order to assess and determine amino acids profile and availability in different sorghum grain (SG) varieties, three SG varieties including low tannin (0.09%, LTS), medium tannin (0.19%, MTS), and high tannin (0.37%, HTS) were grown in the same loc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Toxicology Letters. 196:S331
Autor:
P. L. Pellett, J. Jamalian
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 19:378-382
The amino acid composition of twenty-six food items common in the Middle East has been determined by ion-exchange chromatography. A pre-oxidation procedure was used for the determination of cystine but was not found satisfactory for the determination