Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"J. Housova"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 21, Iss 1, Pp 34-40 (2003)
Thin Al films of varying thickness, i.e. 3 to 30 nm, were deposited onto polyethylene-terephthalate film by evaporation in the vacuum of 3 × 10-3 Pa. The dependence of DC (direct current) surface resistance on thickness was measured using a four-poi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95e45158cc3d4c1aa99a662dde67bab4
Autor:
J. Houšová, K. Hoke
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 20, Iss 4, Pp 151-160 (2002)
The effect of food products on temperatures reached in the microwave heating with and without susceptors was followed in experiments with certain types of food samples. A household microwave oven (650 W), susceptors from commercial packages for micro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3f22f1d7e54425196be2cf483c3263d
Autor:
J. Houšová, K. Hoke
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 20, Iss 3, Pp 117-124 (2002)
The microwave power is a parameter greatly influencing the rate of heating. Several authors reported on certain differences between the rated power output as a parameter used by oven manufacturers in the labelling of ovens, and the power actually del
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f189381ff44346ae815386ef32a505b6
Autor:
J. Houšová, K. Hoke
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 19, Iss 3, Pp 111-120 (2001)
A simple 1-D mathematical model for prediction of local temperatures in a layer of solid material during microwave heating (Houšová et al. 1998) and a sensitivity analysis were used to evaluate the influence of process and material parameters on ve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1350e5cd64974cec864d7c682f1190e2
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 4:431-439
The dielectric properties of mashed potatoes are measured as a function of sample temperature and preparation procedure. The temperature range for the first sample is between 10 and 80°C, the second sample is characterised in the temperature range f
Publikováno v:
Atherosclerosis Supplements. 8:136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.